Economisch klimaat

Binnen de gemeente Boxmeer zijn diverse bedrijventerreinen. In de kern Boxmeer ligt de nadruk op health, food en pharma. Diverse wereldspelers zoals bijv. Stork, Nutreco, Bolsius, Intervet, Hendrix Genetics zijn gevestigd in Boxmeer. 
De kernen Oeffelt, Rijkevoort Vierlingsbeek en Overloon kennen industrieterreinen waar gerenommeerde bedrijven gevestigd zijn. Ook de lokale bedrijvigheid is daar gevestigd.

 • Sterckwijck

  De gemeente Boxmeer is gestart met de uitgifte van bedrijfskavels op bedrijvenpark Sterckwijck. De eerste bedrijven zijn gestart met de bouw.


  De gemeente Boxmeer heeft nog bedrijfskavels te koop op bedrijvenpark Sterckwijck variërend van 1000 m2 tot 5000 m2.  Neem voor meer informatie contact op met de bedrijfscontactfunctionaris dhr. Antoine Eijkens.

   

 • Centrum Boxmeer

  Het Centrum van Boxmeer is het dynamische centrum van de regio. Het ruime en specialistisch winkelaanbod met goede HoReCa maakt het prettig en gezellig vertoeven. De compacte opzet met daarin een ruim aanbod voor GRATIS PARKEREN maakt het geheel compleet.
  De Centrum Ondernemers Boxmeer zijn verenigd in het COB. Op hun website www.Hallo-Boxmeer.nl vindt u ruime informatie over het aanbod. 

  Binnen het Centrum van Boxmeer zijn zo nu en dan panden beschikbaar voor de vestiging van winkels, HoReCa en commerciële dienstverlenende voorzieningen. Voor het actuele aanbod kunnen de plaatselijke makelaars u verder helpen. Voor vestigingsvragen kunt u contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris dhr. Antoine Eijkens.

   

Snel naar