Dr. PeelenCultuurprijs 2012: binnenkort sluitingsdatum voor indienen voordrachten

Dit item is gearchiveerd op 14-04-2012.

Tot uiterlijk 13 april kunnen kandidaten voor de Dr. PeelenCultuurprijs 2012 worden voorgedragen.
Als u een persoon, groep of organisatie kent die in de gemeente Boxmeer iets bijzonders op cultureel gebied heeft verricht, dan heeft u dus tot uiterlijk 13 april de kans om deze voor te dragen voor deze prijs.

U kunt iemand voordragen door het indienen van een voordrachtformulier. Ook kandidaten die in eerdere jaren zijn voorgedragen of genomineerd kunt u dit jaar weer voordragen. Zij dingen dan opnieuw mee naar de prijs.
Vul het voordrachtformulier volledig in en stuur het met ondersteunende bijlagen op naar: Dr. PeelenCultuurprijs 2012, Gemeente Boxmeer, Afdeling Welzijn en Leefbaarheid, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.
Een onafhankelijke selectiecommissie beoordeelt de voordrachten en stelt een lijst van genomineerden op. Op Hemelvaartdag, donderdag 17 mei, reiken burgemeester Van Soest en wethouder cultuur mevrouw W. Hendriks-van Haren de achtste Dr. PeelenCultuurprijs uit.


Voordrachtformulieren
Het voordrachtformulier is te verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis, in Cultureel Centrum De Weijer en de bibliotheek in Boxmeer, bij de diverse gemeenschapshuizen en sporthallen in de gemeente en op deze website.
 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anke Schellekens, secretaris van de commissie Dr. PeelenCultuurprijs, telefoonnummer 0485 – 585 911.

Volg ons op twitter
Volg ons op facebook