Webwinkel

In de webwinkel van de gemeente Boxmeer kunt u digitale producten bestellen en online afrekenen. Voorwaarde is dat u beschikt over DigiD (digitale identiteit).

DigiD: één inlogcode voor elektronische overheidsdiensten
Bij de gemeente Boxmeer kunt u inloggen met uw DigiD inlogcode. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet. Wilt u meer informatie over DigiD, klikt u dan hier. Wilt u direct uw DigiD gebruikersnaam met wachtwoord aanvragen, klikt u dan op nevenstaand logo (U wordt dan doorgelinkt naar de website van DigiD, www.DigiD.nl). Voor informatie over het aanvragen van een DigiD als u in het buitenland woont, verwijzen wij u naar: http://www.vertreknl.nl/7165/digids-voor-nederlanders-in-het-buitenlandBetalen
Via de betaalpagina van Ogone kunt u op een veilige manier betalen door middel van iDeal (internetbankieren via uw eigen bank). Als u de aanvraag voor de door u gewenste producten doorloopt, komt u automatisch op de betaalpagina. Wilt u meer weten over veilig en makkelijk betalen, klikt u dan hier.

Digitale formulieren met DigiD, kosteloos

Voor deze formulieren heeft u een DigiD nodig. Aan de aanvraag van deze producten zijn geen kosten verbonden.

Digitale formulieren met DigiD, internetbetalen

Voor deze formulieren heeft u een DigiD nodig. Aan de aanvraag van deze producten zijn kosten verbonden.

Regel het online zonder DigiD

Informatie over andere producten en diensten

Ook andere (aanvraag)formulieren kunt u downloaden via deze website. Deze formulieren in pdf-formaat vindt u bij producten en diensten bij het betreffende product.