Werk in uitvoering


werk in uitvoering

 

 

Boxmeer

  • Doorgaand verkeer in het gedeelte van de Steenstraat tussen Wilhelminaplein en v. Sasse van IJsseltstraat is tot Pasen niet mogelijk vanwege wegwerkzaamheden. Ook parkeren in dit straatgedeelte is tot die tijd niet toegestaan. Alleen tijdens kerkdiensten wordt een uitzondering voor parkeren gemaakt. Uitkomend verkeer uit de Steenstraat-promenade (de voetgangerszone) wordt na het Wilhelminaplein verplicht rechtsaf te gaan.

Groot onderhoud

In de maanden maart, april en mei worden er aan diverse wegen en fietspaden asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Via deze rubriek houden wij u op de hoogte van deze werkzaamheden.

  • De Oude Waranda wordt op 16 april voorzien van 2 nieuwe asfaltlagen.
  • Op 22 april wordt de deklaag op het fietspad van de Papenvoortsedijk aangebracht.
  • In de week van 28 april tot 2 mei wordt de Vierlingsbeekseweg ter hoogte van de komgrens voorzien van nieuw asfalt. Hierdoor wordt ter plekke de weg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer.
  • Van vrijdagavond 2 mei tot zondagavond 4 mei is de Beugenseweg vanaf de rotonde bij garage Jetten tot en met de rotonde Maasbroekse Blokken afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. De rotonde Maasbroekse Blokken wordt voorzien van nieuwe rotondeblokken en over het gehele werkgedeelte wordt de weg voorzien van een nieuwe deklaag.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde werkzaamheden en andere (kleine) reparaties. Wij vragen hiervoor uw begrip.