Sociale zaken

Home > Inwoners > Afspraak maken > Sociale zaken

Sociale zaken

Vanwege omstandigheden is het loket van Sociale Zaken tijdelijk gesloten. De komende tijd zullen wij uw vragen per mail of telefoon beantwoorden. Ook aanvraagprocedures behandelen wij bij voorkeur op deze wijze.

  • Voor een WMO voorziening zoals woon-, vervoers- of rolstoelvoorziening, hulp in de huishouding, individuele ondersteuning, dagbesteding of gehandicaptenparkeerkaart verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met het Zorgloket 0485-585865.
  • Voor een uitkering voor zelfstandigen verzoeken wij u contact opnemen met het IMK via emailadres: B.IMK@boxmeer.nl Een medewerker van het IMK zendt u dan een aanvraagformulier of neemt op korte termijn per mail of telefoon contact met u op.
  • Voor bijzondere bijstand, een Ioaw-, Ioaz- of bijstandsuitkering en overige vragen over werk en inkomen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via emailadres: gemeente@boxmeer.nl.

Wij verzoeken u de mails te voorzien van uw naam, geboortedatum en telefoonnummer en een korte toelichting op uw vraag of verzoek.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.