Bouwkavels

Home > Inwoners > Bouwkavels

Bouwkavels

De gemeente Boxmeer ligt aan de rand van Noord-Brabant, direct aan de Maas, telt ruim 28.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 11.400 ha. De gemeente bestaat uit elf dorpen, te weten Boxmeer, Beugen, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem.

In elk dorp zijn bouwkavels te koop. Op zo’n kavel kunt u uw eigen huis (laten) bouwen. Ook een bouwbedrijf kan een of meerdere kavels kopen, waarna het kopen van een nieuwbouwwoning mogelijk wordt.

CPO

In enkele dorpen is een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) actief. Door het bouwen in CPO verband is schaalvoordeel te behalen door het gezamenlijk inkopen van materialen waardoor de kostprijs lager wordt. Daarnaast kunnen, onder voorwaarden, starters op de woningmarkt extra korting krijgen.

Heeft u interesse in een bouwkavel?

Klik dan op een van de dorpen waar uw interesse naar uitgaat. U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan de gemeente aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op de site zou voorkomen.

Tot en met 31 december 2018: 10% korting

De gemeenteraad heeft besloten om de stimuleringsregeling (10% korting op de bruto grondprijs) ten behoeve van grondverkoop van woningbouwkavels weer toe te passen. De hernieuwde kortingsregeling is geldig tot en met 31 december 2018.

Bouwkavels Oeffelt Bouwkavels Beugen Bouwkavels Rijkevoort Bouwkavels Boxmeer Bouwkavels Vortum-Mullem Bouwkavels Overloon Bouwkavels Vierlingsbeek Bouwkavels Holthees Bouwkavels Maashees Bouwkavels Groeningen Bouwkavels Sambeek

WYSIWYG

Volg ons op facebook