Bouwkavels

Home > Inwoners > Bouwkavels

Bouwkavels

De gemeente Boxmeer ligt aan de rand van Noord-Brabant, direct aan de Maas, telt ruim 29.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 11.400 ha. De gemeente bestaat uit elf dorpen, te weten Boxmeer, Beugen, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem.

In elk dorp zijn bouwkavels te koop. Op zo’n kavel kunt u uw eigen huis (laten) bouwen. Ook een bouwbedrijf kan een of meerdere kavels kopen, waarna het kopen van een nieuwbouwwoning mogelijk wordt.

CPO

In enkele dorpen is een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) actief. Door het bouwen in CPO verband is schaalvoordeel te behalen door het gezamenlijk inkopen van materialen waardoor de kostprijs lager wordt.

Heeft u interesse in een bouwkavel?

Klik dan op een van de dorpen waar uw interesse naar uitgaat. U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan de gemeente aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op de site zou voorkomen.

KORTINGSREGELING VERLENGD TOT EN MET 31 DECEMBER 2021.

De gemeenteraad heeft besloten om de 10% kortingsregeling ten behoeve van grondverkoop van woningbouwkavels te verlengen tot en met 31 december 2021.

Beugen

Boxmeer

Groeningen

Holthees

Maashees

Oeffelt

Overloon

Rijkevoort

Sambeek

Vierlingsbeek

Vortum-Mullem

WYSIWYG


Overzicht van alle bouwkavels

Ga naar alle bouwkavels


Volg ons op facebook