Activiteitenkalender

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Met de zomermaanden in het vooruitzicht, komen voor veel mensen de vakantieplannen dichterbij. Ook sluiten sommige organisaties de deuren of verzorgen zij minder activiteiten in de rustige zomerperiode. Echter betekent voor sommige mensen de zomerperiode juist een stille periode; vrienden, familie en buren zijn op vakantie, en sommige activiteiten worden niet georganiseerd.

Juist voor deze mensen wil de gemeente Boxmeer een zomerkalender maken voor de maanden juli en augustus waarin activiteiten zijn opgenomen die in de zomermaanden worden georganiseerd.

Organiseert u een activiteit die in de kalender mag worden opgenomen? Het gaat om activiteiten in juli en/of augustus die voor iedereen toegankelijk zijn. Het mag gaan om allerlei soorten activiteiten, onder andere op het gebied van sport, muziek/cultuur, lezingen, maar ook geplande momenten voor samen wandelen of samen eten etc.

Als u activiteit organiseert, en wil dat deze wordt opgenomen in de zomerkalender, stuur dan een e-mail met de volgende gegevens:

  • Naam activiteit
  • Datum en tijd
  • Locatie
  • Contactgegevens organisator

U kunt uw activiteit voor de activiteitenkalender doorgeven door voor 7 juni te mailen naar i-wl@boxmeer.nl.