Actualisatie adressen gemeentegids 2021

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Actualisatie adressen gemeentegids 2021

Actualisatie adressen gemeentegids 2021

Wijzigingen doorgeven bij Akse Media tot 27 november

Momenteel is Akse Media bezig met het actualiseren van de adressen voor de gemeentegids 2021. De adressen voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kunt controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

U dient uw organisatie of vereniging zelf aan te melden voor eventuele plaatsing in het adressengedeelte.

U kunt voor mutaties en/of aanmeldingen ook zelf op de volgende manieren reageren:

* per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Boxmeer)
* telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
* schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Boxmeer) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie van Akse Media worden doorgegeven tot uiterlijk week 48, 27 november 2020.