Afscheid Gemeentelijke Monumentencommissie

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Afscheid Gemeentelijke Monumentencommissie

Afscheid Gemeentelijke Monumentencommissie

Op 21 september 2020 namen de leden van de Gemeentelijke Monumentencommissie Boxmeer in het gemeentehuis afscheid. De leden hebben zich jarenlang ingezet om het

Gemeentebestuur, met ieder zijn expertise, te  adviseren over monumentale panden in de Gemeente Boxmeer.  Het belangrijkste oogpunt hierbij is het behoud van het Cultureel Erfgoed in Boxmeer. Wij kunnen hierbij vermelden dat dit goed geslaagd is.

Door het invoeren van nieuw beleid worden de adviezen van plannen voor Gemeentelijke en Rijksmonumenten sinds kort gegeven door de nieuwe Commissie Ruimtelijke Kwaliteit.

Met een lovend woordje van Wethouder Stevens werden de leden bedankt voor hun inzet en in het zonnetje gezet.

afscheid monumentencommissie

V.l.n.r. Wethouder Peter Stevens, Nico Barten, Govert Ketelaars, Mari Goossens en Dick Jetten  (niet op de foto Marieke Gerrits).