Afscheid voorzitter Fairtrade gemeente Boxmeer

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Afscheid voorzitter Fairtrade gemeente Boxmeer

Afscheid voorzitter Fairtrade gemeente Boxmeer

Na 10 jaar voorzitterschap heeft Theo Peters afscheid genomen van de Fairtrade werkgroep. Tijdens zijn laatste vergadering op 23 januari jl. is hij verrast met bloemen, cadeaus en mooie woorden.

Al in 2007 kwam Theo, als voorzitter van de Wereldwinkel in de stuurgroep die als taak had om van Boxmeer een Fairtrade gemeente te maken. In 2010 werd de Boxmeerse Fairtrade werkgroep opgericht met Theo als voorzitter.

Onder zijn stimulerende leiding is in december 2011 de eerste Fairtrade sticker uitgereikt aan de PLUS supermarkt.

En -een kroon op al zijn werk- in mei 2014 kreeg de gemeente Boxmeer het Certificaat Fairtrade en verschenen er op elf plaatsen de oranje borden met de tekst ‘Fairtrade Gemeente’.

Theo , een enthousiaste en motiverende voorzitter die tal van activiteiten mede vorm heeft gegeven, van Bourgondisch Boxmeer, Fairtrade-stands tot aan Fairtrade-modeshows met bekende Boxmerenaren.

Theo zal niet meer aan de vergadertafel verschijnen maar gelukkig heeft hij toegezegd zich te blijven inzetten voor Fairtrade activiteiten.

Afscheid voorzitter