Altijd op de hoogte van bekendmakingen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Altijd op de hoogte van bekendmakingen

Altijd op de hoogte van bekendmakingen

halloUiteraard willen wij heel graag dat iedereen die dit wil, het gemeentenieuws te zien krijgt. Soms wordt verondersteld dat wij een bezorgplicht hebben vanwege de bekendmakingen en dat deze daarmee niet rechtsgeldig zijn. Dit is niet het geval. Wij hebben de plicht bekendmakingen digitaal te publiceren, niet op papier.

Wilt u altijd direct weten wat er in uw omgeving speelt? Meld u dan aan voor de attenderingsservice op bekendmakingen. U krijgt dan een bericht als er bijvoorbeeld een aanvraag voor een vergunning in uw directe omgeving is aangevraagd. U kunt zich op www.overheid.nl/attenderingsservice inschrijven.

Mocht onverhoopt het weekblad niet bij u worden bezorgd, kunt u het gemeentenieuws ook op www.boxmeer.nl/krant vinden als document. Ook staat op deze pagina een link waarmee u zich kunt aanmelden voor de attenderingsservice.