Bespaar energie, plan een spreekuur!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Bespaar energie, plan een spreekuur!

Bespaar energie, plan een spreekuur!

De tweewekelijkse gratis spreekuren van Brabant Woont Slim op maandagavond in de bibliotheek in Boxmeer zijn een groot succes. Daarom worden deze in 2021 voortgezet. In verband met de coronamaatregelen kan er in januari helaas geen fysiek spreekuur in de bibliotheek plaatsvinden. Wel kunt u dan gebruik maken van een online video-spreekuur. 

Wethouder duurzaamheid Bouke de Bruin: ”Steeds meer mensen kiezen voor duurzame aanpassingen aan hun woning. En dat is begrijpelijk, want het is zowel goed voor het klimaat als voor de eigen portemonnee! Zo verlaagt isolatie bijvoorbeeld de CO2 uitstoot én de energierekening. Met dit spreekuur ontdekt u wat voor u de mogelijkheden zijn.”

Advies over verduurzamen woning

Weet u wel wat u wilt doen om uw huis te verduurzamen, maar nog niet precies hoe u dat het beste kunt doen? Plan dan een spreekuur. Tijdens dit spreekuur overlegt u, in 30 minuten, met een adviseur van Brabant Woont Slim wat de beste stappen zijn voor uw woning. Zo bespaart u al snel energie én geld.

Voorbeelden van andere vragen waar de adviseur u mee kan helpen:

● Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
● Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?
● Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
● Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

Spreekuur in januari online, vanaf februari weer in bibliotheek in Boxmeer

In januari kunt u gratis een online videogesprek met Brabant Woont Slim voeren met de adviseur van Brabant Woont Slim. Ook kunt u een fysiek spreekuur inplannen voor het spreekuur in de bibliotheek in Boxmeer op 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart en 29 maart 2021.

Hoe inplannen?

Plan uw spreekuur in via www.brabantwoontslim.nl/boxmeer. U kiest zelf een beschikbare datum en een tijdslot van een half uur tussen 17.00 en 19.00 uur. Per mail ontvangt u vervolgens een bevestiging. Het is mogelijk om tot 48 uur van te voren een afspraak in te plannen. Voor huiseigenaren is het spreekuur gratis.