Blink

Blink

Voor het project ‘U-nite’, een reeks gezellige ontmoetingsavonden, laagdrempelig in een vrijblijvende sfeer, speciaal georganiseerd voor jongeren met een plus (met autisme, ADHD, e.a.) van 14 tot 23 jaar, zoeken wij een aantal vrijwilligers met expertise om de jongeren te begeleiden.

De avonden vinden plaats in het jongerencentrum ‘The Unit’ in Boxmeer op donderdag één keer in de 3 weken. Professionals van Sociom en een aantal stagiaires doen mee. Je staat er zeker niet alleen voor, maar wordt onderdeel van een team. Als team probeer je in de eerste plaats tegemoet te komen aan de behoeften van de verschillende jongeren. Je bent als vrijwilligster verantwoordelijk om de continuïteit te waarborgen en het vertrouwde gezicht te worden voor de jongeren.

In navolging van Boxmeer is er het komend jaar de intentie om ook in een andere gemeente in Land van Cuijk dit project op te starten.

Lijkt jou dit een leuke uitdaging , ben je gedurende langere tijd beschikbaar en heb je kennis van deze doelgroep, meld je dan aan bij Blink. Natuurlijk kun je altijd een kijkje komen nemen op een avond, maar laat het ons dan wel even weten. We starten weer in september.

Voor meer informatie over deze avonden of als je interesse hebt om deel te nemen, kun je terecht bij Jeroen van de Heuvel, jeugdwerker Sociom, tel 06-23320692, u-nite@sociom.nl .

Blink verbindt vrijwilligers met mensen met een beperking

Vind jij het leuk om als vrijwilliger op een andere manier mensen met een beperking te helpen in de thuissituatie en zie je daarin een uitdaging, dan is Blink er ook voor jou. Bekijk onze nieuwe website: www.blinkuit.nl of neem contact op met Irma Brands, tel 06-24926769 i.brands@blinkuit.nl.

Logo blinkuit