Centrum Mantelzorg lanceert nieuwe naam en huisstijl

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Centrum Mantelzorg lanceert nieuwe naam en huisstijl

Centrum Mantelzorg lanceert nieuwe naam en huisstijl

Maak kennis met: het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein!

Het is zover! Vol trots lanceren we de nieuwe naam, het nieuwe logo én de nieuwe website van Centrum Mantelzorg: het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein! Heel toepasselijk doen we dit tijdens de week van de Dag van de Mantelzorg. Met deze nieuwe look geven we ons nieuwe team met collega’s vanuit Sociom, het Vrijwilligersplein en Blink, een gezamenlijke uitstraling. We bundelen onze krachten al sinds 1 januari van dit jaar. En hebben er zin de samenwerking nog verder vorm te geven. Dat doen we met één centraal aanspreekpunt waar zorgvragers, mantelzorgers, vrijwilligers én zorgprofessionals terecht kunnen met hun (hulp)vraag of hulpaanbod: het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein.

Mantelzorg- & Vrijwilligersplein

Eén centrale plek waar alle ondersteuning en expertise op het gebied van mantelzorg en vrijwillige inzet in het Land van Cuijk samenkomt. Wij staan voor alle inwoners, verenigingen en professionals  klaar met informatie, advies, cursussen én met een luisterend oor. Zo versterken we ook de samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Met één doel: hulpvragers én alle betrokkenen zo goed mogelijk van dienst zijn.
 

Bereikbaarheid

Voor jou als aangesloten professional verandert er niets: je kunt nog steeds gebruik maken van de bekende diensten. Denk aan de cursussen, informatiebijeenkomsten, nieuwsbrieven en tips. Je kunt het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein telefonisch bereiken via 0485- 700500 of per e-mail via mvplein@sociom.nl. Meer weten of de frisse look bekijken? Kijk op www.mvplein.nl!

Over Sociom

Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Dit nieuwe Mantelzorg- & Vrijwilligersplein past dan ook goed bij de missie van deze organisatie. Zie ook www.sociom.nl.