Coaches voor vrijwilligers Actieradius

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Coaches voor vrijwilligers Actieradius

Coaches voor vrijwilligers Actieradius

Dit item is gearchiveerd op 30-04-2017.

Niet iedereen vindt zomaar passend vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties vinden het vaak lastig om de juiste ondersteuning op maat te bieden. Het resultaat: geen geslaagde match en een teleurstelling voor zowel de persoon als de organisatie. Dit kan ook anders!

Vrijwilligerssteunpunt Actieradius in Boxmeer is sinds dit jaar 4 vrijwillige coaches rijker. Deze coaches ondersteunen vrijwilligers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. De vrijwillige coach geeft begeleiding aan de vrijwilliger tijdens een bepaalde periode, tot er een geslaagde match is.

Onze vrijwillige coaches kunnen goed luisteren en hebben naast hun gevoel voor humor ook het hart op de juiste plek zitten. Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk, maar wilt u hier graag begeleiding bij van een coach? Loop dan eens binnen bij het steunpunt van Actieradius Boxmeer. Deze bevindt zich in de bibliotheek (De Raetsingel 1, Boxmeer). Openingstijden van het steunpunt zijn: Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 15.00 en dinsdag van 10.00 tot 12.00. U kunt ook bellen naar (0485) 575 575 of mailen naar boxmeer@actieradius.nu.

Naast Boxmeer zijn er ook steunpunten in Cuijk, Grave, Mill en Sint. Hubert waar je terecht kunt met je vragen of ondersteuning van een coach. Meer informatie over de steunpunten van Actieradius en de huidige vacatures is de vinden op http://www.actieradius.nu/.