Duurzaamheidslening voor energiezuinig huis

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Duurzaamheidslening voor energiezuinig huis

Duurzaamheidslening voor energiezuinig huis

logo brabant woont slimInwoners van onze gemeente zijn al goed op weg op het gebied van energiebesparing. Huiseigenaren hebben de afgelopen jaren energiemaatregelen getroffen, zoals spouwmuur-, raam-, vloer- of dakisolatie. En op steeds meer woningen zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Toch valt er nog genoeg te doen.

Het isoleren van je woning kost natuurlijk geld, maar is vaak een investering die zich makkelijk terugverdient. Met de duurzaamheidslening van de gemeente Boxmeer wordt dit voor jou wellicht haalbare kaart. Check de duurzaamheidslening op www.boxmeer.nl of neem contact op met de gemeente.

Het energiezuiniger maken van je huis kan op veel manier en lijkt soms ingewikkeld. Laat je informeren door onafhankelijke deskundigen van Brabant Woont Slim en vooral: begin! Via brabantwoontslim.nl kun je direct een energiecheck doen om te kijken hoeveel jij kunt besparen. Ook geven zij informatie en persoonlijk advies.