Fairtrade zet horeca in het zonnetje

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Fairtrade zet horeca in het zonnetje

Fairtrade zet horeca in het zonnetje

De horeca gelegenheden in de gemeente Boxmeer hebben het de afgelopen periode niet makkelijk gehad. De ondernemers zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten. Er zijn in het straatbeeld allerlei creatieve oplossingen te zien. Van coffee- to- go, take- away maaltijden tot maaltijdbezorging aan huis. Wat extra aandacht  voor onze horeca en Fairtrade is dus zeker op zijn plek.

Drink in de Fairtrade week een extra eerlijk kopje koffie of thee. En nu het weer mag – bij voorkeur  lekker in het zonnetje - op een terras.

Bestel een maaltijd bereid met lokale, biologische en Fairtrade ingrediënten. Geniet er thuis van of laat het aan uw tafeltje buiten serveren.

Laten we er samen voor zorgen dat we er met z’n allen van genieten. De klant van de lekkere, pure producten, de horeca met veel bezoekers , de lokale leveranciers en de ondernemers aan het begin van de productieketen met meer omzet.

In de Steenstraat in Boxmeer bent u voor eerlijk eten en drinken van harte welkom bij Het Kantongerecht.  Voor een (h)eerlijk kopje koffie kunt u terecht bij De Bock en Riche.

Hier ontvangt in de Fairtrade week een  kleine (h)eerlijke attentie.