Fairtradesticker voor de Weijer

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Fairtradesticker voor de Weijer

Fairtradesticker voor de Weijer

Op 27 oktober bracht de Fairtrade werkgroep een bezoek aan Cultuurhuis De Weijer in Boxmeer. Peter-Paul Kissels ontving hier de Fairtrade sticker uit handen van wethouder Hendriks-van Haren.

Bij aankomst in de Weijer stond een (h)eerlijk toetje klaar, gemaakt van enkel Fairtrade producten. De Weijer wilde al langere tijd meer gebruik maken van Fairtrade producten en is blij dat het, mede dankzij de doortastendheid van de werkgroep Fairtrade, er nu van is gekomen. De heer Kissels is er trots op de sticker te mogen ontvangen en vindt het fijn om iets bij te kunnen dragen aan Fairtrade.

De werkgroep is blij dat ook De Weijer zich inzet voor Fairtrade. Met deze stickeruitreiking zijn er inmiddels 49 organisaties in de gemeente Boxmeer die de gemeentelijke erkenning hebben ontvangen.

Bedrijven, winkels, verenigingen en organisaties die ook in aanmerking willen komen voor de gemeentelijke fairtrade-erkenning of die hier meer informatie over willen hebben, kunnen contact opnemen met Theo Peters van de werkgroep Fairtrade gemeente Boxmeer, tel. 0485-571071, mail thhapeters@kpnmail.nl, of een mail sturen naar gemeente@boxmeer.nl.

Fairtrade sticker voor weijer

Wethouder Willy Hendriks-van Haren overhandigt samen met werkgroepleden Cor Jansen en Theo Peters de fairtradesticker aan Peter-Paul Kissels.

facebook  Volg ons ook  op facebook: https://www.facebook.com/fairtradegemboxmeer