Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids 2021

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids 2021

Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids 2021

fototoestelOver een paar maanden verschijnt de laatste gemeentegids van de gemeente Boxmeer, want op 1 januari 2022 is de herindeling een feit. Deze ‘laatste’ keer willen wij de gids niet alleen voor u maken, maar ook met u. Wij organiseren daarom een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de nieuwe gemeentegids 2021.

Prijzen

De winnende foto wordt beloond met een afbeelding van de winnende foto op de voorpagina van de betreffende gemeentegids en een waardebon van € 50,-.

Waar moeten foto’s aan voldoen?

• Alléén inwoners van de gemeente Boxmeer kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.
  • Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden gemaild.
  • Medewerkers van de gemeente Boxmeer zijn uitgesloten van deelname.
  • De foto’s moeten genomen worden in de gemeente Boxmeer en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente.
  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • De gemeente Boxmeer kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etc.
  • Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie.

Hoe doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 1 december 2020 uw foto’s sturen naar communicatie@boxmeer.nl  o.v.v. uw naam en adresgegevens. Ook dient u erbij te vermelden waar de foto is gemaakt. De winnende foto’s worden eind december bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Petra Vermeulen, telefoon 0485-585766.