Gedupeerden toeslagenaffaire kunnen voor hulp terecht bij de gemeente

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gedupeerden toeslagenaffaire kunnen voor hulp terecht bij de gemeente

Gedupeerden toeslagenaffaire kunnen voor hulp terecht bij de gemeente

De Belastingdienst zette de afgelopen jaren bij een aantal ouders onterecht de kinderopvangtoeslag stop en vorderde het uitgekeerde geld terug. Woont u in de gemeente Boxmeer en heeft u als gevolg hiervan hulp nodig? Bijvoorbeeld bij schulden, gezondheidsproblemen, inkomensverlies, het vinden van werk of bij de opvoeding van de kinderen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vanwege de privacyregels mag de Belastingdienst geen namen doorgeven aan de gemeente. Het is daarom niet bekend hoeveel gezinnen in onze gemeente in de problemen zijn gekomen door de toeslagenaffaire. Daarom roepen wij u op om contact met ons op te nemen.

Oproep aan gedupeerden: neem contact op

Bent of kent u iemand in de gemeente Boxmeer die verstrikt is geraakt in de toeslagenaffaire? De gedupeerde kan contact opnemen met de gemeente Boxmeer door te bellen naar 0485-585911 of te mailen naar gemeente@boxmeer.nl. Samen gaan we in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen doen.