Gemeentegids 2020

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeentegids 2020

Gemeentegids 2020

Akse Media is de uitgeverij van de gemeentegids van gemeente Boxmeer. Zij actualiseren vanaf deze week de redactionele adressen voor de gemeentegids van 2020.

De bekende adressen met een e-mailadres krijgen een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen.

De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

Mocht uw organisatie of vereniging nog niet in de gemeentegids vermeldt staan, neem dan contact op met Akse Media via:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Boxmeer)
  • telefonisch: (0223) 673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Boxmeer) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Let op: Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 3 januari 2020.