Gemeentelijke Onderscheiding voor Bets Janssen-Brienen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeentelijke Onderscheiding voor Bets Janssen-Brienen

Gemeentelijke Onderscheiding voor Bets Janssen-Brienen

Op 1 november ontving Bets Janssen-Brienen de Speld van Verdienste van burgemeester Van Soest.
Mevrouw Janssen-Brienen verricht veel vrijwilligerswerk in haar woonplaats Beugen.

Zij bereidt wekelijks een maaltijd voor cliënten van zorgboerderij De Haartse Hoeve en begeleidt hen bij activiteiten. Voor de actie ‘Samen koken/samen eten’ van de KBO zet mevrouw Janssen-Brienen zich in door te helpen met het samenstellen van het menu, het inkopen en bereiden van maaltijden. Als het nodig is, haalt ze mensen thuis op en brengt ze naar afloop weer naar huis.

Daarnaast is zij sinds 2016 vrijwilliger bij de Vrijwillige Hulpdienst in Beugen. Als mensen vervoer nodig hebben dan staat zij voor hen klaar of ze bezoekt mensen thuis.

Ook is ze al jaren collectant voor de Vastenactie en poetst ze de kerk.

Speld van verdienste