Gemeentelijke onderscheiding voor Gerda Gooren-Deenen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeentelijke onderscheiding voor Gerda Gooren-Deenen

Gemeentelijke onderscheiding voor Gerda Gooren-Deenen

Woensdag 13 maart ontving Gerda Gooren-Deenen na afloop van het 6-wekelijks diner van de KBO in Vierlingsbeek de Speld van Verdienste van burgemeester Van Soest.

Mevrouw Gooren-Deenen is een waardevolle vrijwilliger voor diverse organisaties in Vierlingsbeek. Ze bezorgt al 25 jaar in weer en wind de nieuwsbrief van de KBO bij de leden en het blad de Nestor en Ons. Daarnaast was ze 15 jaar medeorganisator van het kienen bij de KBO. Ook verrichtte ze 17 jaar vrijwilligerswerk bij ’t Merlet in Vierlingsbeek en poetste ze 14 jaar de kerk in Vierlingsbeek. Ondanks haar hoge leeftijd (op 1 maart werd ze 90 jaar) is ze 3 jaar geleden nog gestart met vrijwilligerswerk bij Alles Bijeen. Deze organisatie biedt in de Joffershof in Vierlingsbeek dagbesteding voor kwetsbare ouderen.

Gerda