Gemeentelijke onderscheiding voor Maikel van Bakel

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeentelijke onderscheiding voor Maikel van Bakel

Gemeentelijke onderscheiding voor Maikel van Bakel

Voorafgaand aan het Prinsenbal op 12 november ontving Boxmerenaar Maikel van Bakel  uit handen van burgemeester Van Soest de gemeentelijke onderscheiding Speld van Verdienste.

Maikel van Bakel was van oktober 2010 tot oktober 2017 voorzitter van BCV de Geitenbok. Hij zorgde ervoor dat er in die periode veel vernieuwingen doorgevoerd werden. Zo was hij onder andere de initiator en medeorganisator van twee grote activiteiten: het Prinsenbal en de Kèlszitting. Dit zijn beide grote successen.

Daarnaast heeft hij zich ingezet voor het versterken van de samenwerking met diverse verenigingen in binnen- en buitenland. Ook had hij een belangrijke rol bij de organisatie van het jubileumweekend dat werd gehouden ter gelegenheid van het 66-jarig bestaan van de vereniging.