Gemeentelijke onderscheiding voor Piet van Laarhoven

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeentelijke onderscheiding voor Piet van Laarhoven

Gemeentelijke onderscheiding voor Piet van Laarhoven

Piet van Laarhoven

Donderdag 13 juni ontving Piet van Laarhoven de Speld van Verdienste van de gemeente Boxmeer. Burgemeester Van Soest reikte de onderscheiding uit voorafgaand aan de laatste filmavond van het seizoen bij de Weijer in Boxmeer.

De heer Van Laarhoven was in 2009 medeoprichter van een filmclub die maandelijks een arthouse film presenteert waar veel filmhuisliefhebbers uit Boxmeer en omstreken naar toekomen. Mede door het enthousiasme van de heer Van Laarhoven, als voorzitter van de club, is het een groot succes geworden. Na 10 jaar gaat hij het stokje overdragen, maar hij blijft zich als vrijwilliger inzetten voor andere organisaties in de regio waaronder Sociom, Madeleine, weekblad de Bok, theater de Weijer, Omroep Land van Cuijk en Stichting Toerisme en Recreatie.