Genomineerden Dr. Peelencultuurprijs bekend

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Genomineerden Dr. Peelencultuurprijs bekend

Genomineerden Dr. Peelencultuurprijs bekend

De genominieerde voor de Dr. Peelencultuur- en Dr. Peelenstimuleringsprijs 2019 zijn bekend. Voor de Dr. PeelenStimuleringsprijs zijn het: de Sluis&Stuwgroeters uit Sambeek en de dialectwerkgroep ‘Wie wá bewaart’ uit Overloon. De genomineerd voor de Dr.Peelencultuurprijs zijn: Vereniging De Metworst, Stichting Landschapsbeheer Boxmeer (SlaBox) en de stichting Kunst van het Geloven.

Op zaterdagavond 11 januari worden de winnaars bekend gemaakt door de burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer. Naast de eer en een prachtig beeldje, ontvangen de winnaars ook een mooi geldbedrag van respectievelijk 750 en 250 euro. De avond is vrij toegankelijk en dus is iedereen welkom op deze avondvullende feestelijke uitreiking, waar bij de 4e Hoedanigheid de muzikale noot zal verzorgen.