Gratis compost in oktober

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gratis compost in oktober

Gratis compost in oktober

logo afvalzakjeCompost is een goede bodemverbeteraar en een fijne isolatielaag voor de planten die ze beschermd tegen de vorst. Bij de groenstraat in Haps kunt u het hele jaar door gratis compost verkrijgen. In het voor- en najaar wordt compost ook bij de minimilieurstraten verstrekt.

In oktober kunt u op alle zaterdagen, tussen 9.00 en 13.00 uur gratis compost halen op de minimilieustraten. Op de gemeentewerf in Boxmeer kunt u voor deze actie ook terecht op de eerste 4 donderdagen in oktober. De openingstijden zijn dan van 9.00 tot 12.00 uur.

In de gemeente Boxmeer zijn twee minimilieustraten:

• Boxmeer, Valendries 32 (gemeentewerf)
  • Overloon, Holthesedijk (gemeenteopslag)

Adressen van alle milieustraten in het Land van Cuijk en Boekel vindt u op www.afvalaanbieden.nl/milieustraten

Hoe werkt het verder?

De compost is alleen bestemd voor particuliere huishoudens. Neem een schop mee! De compost wordt namelijk los verstrekt. Per keer mag u maximaal 1 m3 (oftewel 1000 liter) meenemen.

Voor meer informatie: www.afvalaanbieden.nl