Hoe gaat het met u?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Hoe gaat het met u?

Hoe gaat het met u?

Op dit moment zitten we midden in de coronacrisis en het is helaas nog niet duidelijk wanneer deze zal eindigen. Of u er nu persoonlijk door wordt geraakt of niet, indirect raakt het iedereen. Om een goed beeld te vormen van hoe het gaat met onze inwoners in deze bijzondere tijd, doen wij als gemeente mee met een onderzoek dat door adviesbureau BMC in verschillende gemeenten wordt gehouden. Wij willen u vragen om een korte vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Meedoen is mogelijk van 12 mei tot 7 juni. Uiteraard is uw privacy gegarandeerd; in deze vragenlijst wordt niet naar uw persoonsgegevens gevraagd.

Hulp bij invullen

Indien u dat liever wenst, kunt u de vragenlijst telefonisch met een van de medewerkers van BMC invullen. U kunt de helpdesk bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur op 070 - 310 38 50.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.