Informatieavond wateroverlast Sambeek

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Informatieavond wateroverlast Sambeek

Informatieavond wateroverlast Sambeek

Zeven maart aanstaande houdt gemeente Boxmeer in samenwerking met dorpsraad Sambeek een bijeenkomst over mogelijke verbeteringen van de wateropvang en waterafvoer in Sambeek. Op deze manier willen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op mogelijke wateroverlast door hevige regenbuien in de toekomst.

In Boxmeer en Beugen hielpen op vergelijkbare bijeenkomsten mensen met het aanleveren van informatie en ideeën. Al deze informatie is meegenomen en gecombineerd met de kennis die er al was. Voor de verschillende knelpunten die op die manier in beeld kwamen, zijn mogelijke verbeteringen in kaart gebracht en gedeeltelijk al uitgevoerd.

De bijeenkomst op 7 maart willen wij graag benutten om ideeën uit te wisselen over de best toepasbare verbeteringen in Sambeek. Deze avond gaat het dus ook echt alleen over de knelpunten in uw eigen omgeving. We horen graag uw bevindingen en ideeën zodat we tot de best mogelijke maatregelen kunnen komen.

Als u aanwezig wilt zijn, graag aanmelden via communicatie@boxmeer.nl of (0485) 585911 en erbij vermelden met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 maart in buurthuis De Elsenhof, Torenstraat 52 in Sambeek. Inloop vanaf 19.45, aanvang 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur.