Informatiebijeenkomst Zorgen voor je familie in verschillende culturen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Informatiebijeenkomst Zorgen voor je familie in verschillende culturen

Informatiebijeenkomst Zorgen voor je familie in verschillende culturen

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert samen met Intercultureel Centrum Safina een informatiebijeenkomst over Zorgen voor je familie in verschillende culturen.

  • Datum en tijd: 29 november van 10.00 uur tot 12.00 uur
  • Locatie: Dienstencentrum, Zwaanstraat 7, Cuijk (3e verdieping)
  • Toegang gratis

Zorgen voor elkaar is iets wat per cultuur anders wordt ingevuld. Wat we normaal vinden, hangt vaak af van onze achtergrond. Het is bijvoorbeeld cultureel bepaald of een mantelzorger ook aan zichzelf mag denken of niet. Ook hulp vragen is niet in alle culturen vanzelfsprekend.

Deze thema’s zijn onderwerp van gesprek tijdens de bijeenkomst van Centrum Mantelzorg en Intercultureel Centrum Safina. Enkele mantelzorgers vertellen uit eigen ervaring en daarop kunnen de aanwezigen reageren. Doel is om elkaar nieuwe gezichtspunten en tips aan te reiken. De avond wordt speciaal georganiseerd voor mantelzorgers uit alle culturen

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden, mantelzorgers en professionals/vrijwilligers uit het Land van Cuijk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met het Centrum Mantelzorg via telefoonnummer 0485-846739 of via onze website www.mantelzorglvc.nl.