Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties

Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties

Dit item is gearchiveerd op 28-06-2017.

Het is weer bijna kermis in Boxmeer! En wel van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 juni. Een regiokermis met voor Boxmeer nieuwe en spectaculaire attracties op het Weijerplein, Burgemeester Hengstplein en aan de Raetsingel. In totaal zullen er ruim dertig attracties op het compacte maar gezellige kermisterrein staan.

Vijf superattracties maken deel uit van deze kermis. Dit zijn de Rock-it, Experience, Booster, Breakdance en Polyp. Andere attracties zijn onder meer de Swingbob en Ghostcastle. Ook komen diverse andere nieuwe, maar wat kleinere, gezinsattracties naar de Boxmeerse kermis zoals bijvoorbeeld de Jungle Cars, Mini Yet en de nostalgische bootjesmolen.

Vrijdag 23 juni vindt een bijzondere opening van de kermis plaats. Op zaterdagochtend 24 juni is de altijd druk bezochte Kinderbraderie. Op zondag is de altijd super gezellige familiedag, maandag staat in het teken van de Zilveren Maandag aan het Raadhuisplein. De kermis wordt op dinsdag 27 juni afgesloten.

Ook zal de foto-actie van oude (herkenbare) kermisfoto’s een vervolg krijgen. Vorig jaar heeft u al een aantal van deze foto’s zien prijken op de spanzeilen op het kermisterrein. Dus duik alvast in uw eigen fotoarchief en houd onze website www.kermisboxmeer.nl en de krant in de gaten. Meer informatie over deze actie volgt later.