Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Antwan Linders

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Antwan Linders

Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Antwan Linders

KO lindersTijdens een korpsavond van de vrijwillige brandweer Boxmeer op maandag 10 december reikte burgemeester Karel van Soest een Koninklijke onderscheiding uit aan Antwan Linders. De heer Linders nam die avond officieel afscheid van de vrijwillige brandweer Boxmeer.

De heer Linders heeft zich gedurende 29 jaar ingezet voor de vrijwillige brandweer in de functie van manschap, oefenleider en instructeur. Tevens is hij jaren actief geweest als lid van een van de regionaal opererende teams Ongeval bestrijding gevaarlijke stoffen. In zijn rol als oefenleider en instructeur heeft de heer Linders op een positieve wijze bijgedragen aan het opleiden en de oefeningen van de collega's van de brandweerpost Boxmeer.