Koninklijke onderscheiding voor Joep Dings

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Koninklijke onderscheiding voor Joep Dings

Koninklijke onderscheiding voor Joep Dings

Boxmerenaar Joep Dings ontving op 11 april de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Van Soest reikte de onderscheiding uit tijdens een buitengewone vergadering van de Stichting Steunfonds Ouderenwerk Boxmeer (SSOB) in De Weijer in Boxmeer.

KO Joep Dings

De heer Dings heeft sinds de jaren zeventig veel vrijwilligerswerk verricht voor een aantal organisaties in Boxmeer. Hij was vanaf de oprichting in 1976 tot 1990 bestuurslid/penningmeester van de Volksuniversiteit in Boxmeer die cursussen organiseerde voor persoonlijke ontwikkeling en basiseducatie. Vanaf 1984 heeft hij zich 10 jaar ingezet als secretaris/penningmeester van enkele scholengemeenschappen in de gemeente. Ook was hij bestuurslid/penningmeester van de KBO afdeling Boxmeer van 1998 tot 2012. Daarnaast zet hij zich sinds 1992 tot heden in voor de Stichting Steunfonds Ouderenwerk Boxmeer (SSOB) als bestuurslid/penningmeester.