Landelijke Opschoondag 2018: doet u mee?!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Landelijke Opschoondag 2018: doet u mee?!

Landelijke Opschoondag 2018: doet u mee?!

Op zaterdag 24 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. In het Land van Cuijk doen we daar natuurlijk ook weer aan mee. We organiseren de Landelijke Opschoondag en twee Opschoondagen voor scholen. Doet u ook mee?!

Ook dit jaar hebben we weer een vergoeding voor verenigingen die meedoen! Voor verenigingen die meedoen met minimaal vijf leden is er een vergoeding van € 20,- per vereniging. Voor verenigingen die meedoen met tien leden of meer is er een vergoeding van € 40,- per vereniging.

Scholen ook aan de slag

De scholen kunnen dit jaar op dinsdag 27 maart of donderdag 29 maart samen met de klas of de hele school meedoen om de buurt schoon te maken.

Materialen

Wanneer u deelneemt aan één van de opschoondagen dan wordt u voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken. U bepaalt zelf waar u op gaat schonen. Wij komen de materialen en het ingezamelde afval ook weer bij u ophalen.

Meld u tijdig aan

Wilt u ook de handen uit de mouwen? Ga dan naar de website en meld u aan! Doe dat voor 12 maart 2018. Natuurlijk krijgen alle kinderen die meedoen ook dit jaar weer een aardigheidje. www.afvalaanbieden.nl/lod

Voor meer informatie

Bekijk de website:                        www.afvalaanbieden.nl

Download de AfvalApp:               www.deafvalapp.nl

Stuur een e-mail:                          info@afvalaanbieden.nl

Volg Twitter:                                    @BCA_LvCB

Bel de Afvalinfolijn:                       (0485) 338 352