MOVAS - voor en door jongeren van start

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > MOVAS - voor en door jongeren van start

MOVAS - voor en door jongeren van start

movasDonderdagavond 7 november tijdens de begrotingsbehandeling presenteerden de jongeren van MOVAS (voorheen het Jongerenforum) zichzelf. Tijdens deze officiële lancering onthulden zij de naam en het logo. MOVAS staat voor Meepraten, Organiseren, Veranderen, Actie, Samen. Ook gaven ze een toelichting over de thema’s waarmee zij aan de slag gaan. Het zijn de thema’s Verkeer, Veiligheid, Onderwijs, Activiteiten en Sport.

MOVAS bestaat uit (tot op heden) zeven enthousiaste en betrokken jongeren uit de gemeente Boxmeer of die hier naar school gaan. Zij geven advies aan het college en aan de gemeenteraad. Ook organiseren zij activiteiten en maken andere jongeren enthousiast over onderwerpen die jongeren aangaan.

Wil je meer weten? Kijk op Facebook: MOVAS - voor en door jongeren of stuur een mail naar: Movas.jongeren@gmail.com.