Nieuw inzamelpunt voor luiers in Sambeek

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nieuw inzamelpunt voor luiers in Sambeek

Nieuw inzamelpunt voor luiers in Sambeek

Voortaan staat er een luiercontainer aan de Winston Churchillstraat in Sambeek. De luiercontainer komt naast de glasbakken en textielcontainer te staan.

Gratis luierzakken

In de luiercontainer mogen luiers, billendoekjes en incontinentiemateriaal aangeboden worden. Gebruik hiervoor de gratis luierzakken. Maandverband, papier, verpakkingsmateriaal en plastic mogen absoluut NIET in de luierzak. Kijk op www.afvalaanbieden.nl waar u de gratis luierzakken kunt krijgen.

Locaties luiercontainers in de gemeente Boxmeer

Op de minimilieustraten, bij de kringloopwinkel en bij een aantal peuterspeelzalen / kinderdagverblijven staan luiercontainers. Er staan op zo’n 12 plekken in de gemeente luiercontainers. Kijk voor alle locaties van luiercontainers op de website van Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel onder het kopje Afvalsoorten – Luiers.