Nieuwe indeling milieustraat Haps

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nieuwe indeling milieustraat Haps

Nieuwe indeling milieustraat Haps

De indeling van de milieustraat gaat deze week veranderen. U komt eerst langs de recyclebare grondstoffen en als laatste komt u langs het restafval waar u voor moet betalen. Houd hiermee rekening tijdens het laden van uw aanhangwagen of auto. Op de plattegrond kunt u zien hoe de vernieuwde milieustraat wordt ingericht.

Milieustraat Haps is dan een milieustraat die voldoet aan de eisen van deze tijd en onder meer past bij het samen werken aan 100% afvalscheiding in 2030.

Gerard Stoffels voorzitter Bestuurscommissie Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel en wethouder gemeente Cuijk: “Wist u dat Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel op het gebied van afvalscheiding landelijk gezien tot de absolute top behoort? Dit komt doordat u uw afval zo goed gescheiden aanbiedt. Zowel thuis als op de milieustraat”.

Ga voor recycling

Vrijwel alle grondstoffen tot 2m² zijn gratis, mits deze gescheiden worden aangeboden. Goederen die geschikt zijn voor hergebruik kunt u inleveren bij kringloopwinkel Stichting Actief in Cuijk en Boxmeer.

De milieustraat is in de week van 13 november gewoon bereikbaar. Er kan alleen per pin betaald worden.

Voor meer informatie

Bekijk de website: www.afvalaanbieden.nl

Download de AfvalApp: www.deafvalapp.nl

Stuur een e-mail: info@afvalaanbieden.nl

Volg Twitter:  @BCA_LvCB

Bel de Afvalinfolijn: (0485) 338 352