Nieuwe rubriek op OnsThuus.nl

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nieuwe rubriek op OnsThuus.nl

Nieuwe rubriek op OnsThuus.nl

OnsThuus.nl heeft een nieuwe rubriek Van A tot Z. Een handige digitale wegwijzer voor burgers en professionals met informatie over organisaties en activiteiten in de gehele gemeente Boxmeer.

Al ruim een jaar zijn de buurtverbinders van OnsThuus.nl bezig met het in kaart brengen van alle leuke en nuttige activiteiten, projecten, tentoonstellingen, enzovoort bij jou in de buurt. En deze zijn op het digitale dorpsplein met de rubriek Van A tot Z nu nog beter te vinden.

Maak jouw organisatie ook zichtbaar en makkelijker vindbaar. Laat je zien op OnsThuus.nl of gebruik op OnsThuus.nl een pagina als website. Het online dorpsplein voor en door de inwoners van de gemeente Boxmeer.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij, de buurtverbinders te bereiken via info@onsthuus.nl.

Logo ons thuus