Podcast: De Boxcast

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Podcast: De Boxcast

Podcast: De Boxcast

coverfoto De Boxcast

In aanloop naar de herindeling gaat burgemeester Van Soest in een podcast (De Boxcast) maandelijks in gesprek met bijzondere gastsprekers uit de gemeente Boxmeer. De Boxcast komt in de laatste week van elke maand uit en is te beluisteren via Spotify, SoundCloud en de Podcasts app van Apple. Of klik eenvoudig op een van de onderstaande links!

Aflevering 1: Geurt Franzen

Schrijver Geurt Franzen gaat met burgemeester Van Soest in gesprek over interessante projecten, met een aantal primeurs!

Aflevering 2: De Witte Brug

Te gast zijn Rob en Natasja, van restaurant De Witte Brug. Hoe kijken zij als ondernemers terug op een jaar met corona en hoe kijken zij naar de toekomst?

Aflevering 3: Herman Jan van Cuijk

Te gast is Herman Jan van Cuijk, kunst- en cultuursocioloog met grote kennis van de historie van de gemeente Boxmeer. Naast de historie gaan de burgemeester en Herman Jan van Cuijk ook het gesprek aan over de toekomst en de naderende herindeling.

Aflevering 4: Veteraan Jan Stax

In de vierde aflevering van De Boxcast gaat burgemeester Van Soest in gesprek met veteraan Jan Stax, met verhalen over zijn dienstjaren en een blik op de toekomst van de veteranenverenigingen in het Land van Cuijk.

Aflevering 5: Toerisme in het Land van Cuijk, met Erik Jansen

Het Land van Cuijk biedt talloze activiteiten om alles uit jouw zomer te halen. In deze aflevering gaat burgemeester Van Soest in gesprek met Erik Jansen, van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van toerisme? Wat zijn de mooiste plekken? En wat betekent de herindeling voor toerisme in onze regio?

Aflevering 6: Stichting Leergeld Land van Cuijk met Tiny Weemen

In deze aflevering is Tiny Weemen van Stichting Leergeld Land van Cuijk te gast. Deze stichting helpt kinderen van ouders met geldproblemen om onder andere mee te kunnen doen op school en in verenigingen.