Podcast: De Boxcast

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Podcast: De Boxcast

Podcast: De Boxcast

coverfoto De Boxcast

In aanloop naar de herindeling gaat burgemeester Van Soest in een podcast (De Boxcast) maandelijks in gesprek met bijzondere gastsprekers uit de gemeente Boxmeer. De Boxcast komt in de laatste week van elke maand uit en is te beluisteren via Spotify, SoundCloud en de Podcasts app van Apple. Of klik eenvoudig op een van de onderstaande links!

Aflevering 1: Geurt Franzen

Schrijver Geurt Franzen gaat met burgemeester Van Soest in gesprek over interessante projecten, met een aantal primeurs!

Aflevering 2: De Witte Brug

Te gast zijn Rob en Natasja, van restaurant De Witte Brug. Hoe kijken zij als ondernemers terug op een jaar met corona en hoe kijken zij naar de toekomst?

Aflevering 3: Herman Jan van Cuijk

Te gast is Herman Jan van Cuijk, kunst- en cultuursocioloog met grote kennis van de historie van de gemeente Boxmeer. Naast de historie gaan de burgemeester en Herman Jan van Cuijk ook het gesprek aan over de toekomst en de naderende herindeling.

Aflevering 4: Veteraan Jan Stax

In de vierde aflevering van De Boxcast gaat burgemeester Van Soest in gesprek met veteraan Jan Stax, met verhalen over zijn dienstjaren en een blik op de toekomst van de veteranenverenigingen in het Land van Cuijk.