Praktisch verkeersexamen 17 mei

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Praktisch verkeersexamen 17 mei

Praktisch verkeersexamen 17 mei

Dit item is gearchiveerd op 21-05-2017.

Op woensdag 17 mei 2017, tussen 8.30 en 15.30 uur, wordt het praktisch verkeersexamen gehouden voor kinderen van de groepen 7/8 van de basisscholen in de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis. Voor de kinderen is het verkeersexamen meestal het eerste echte examen in hun leven. Het is dus een spannende gebeurtenis.

Om de beurt moet een bepaalde route gefietst worden in het centrum van Boxmeer. De route is zo gemaakt dat alle verkeerselementen, waar de kinderen in het normale verkeer mee te maken kunnen krijgen, er in opgenomen zijn. Ouders/verzorgers die de controleposten bemensen houden in de gaten of de kinderen de verkeersregels onder de knie hebben. De start en de finish is bij het gemeentehuis.

Het schriftelijke verkeersexamen is afgelopen 6 april al afgenomen.

Leerkrachten, politie, ouders en de gemeente wensen alle deelnemers aan het examen veel succes toe!