Prijswinnaar fotowedstrijd nieuwe gemeentegids bekend

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Prijswinnaar fotowedstrijd nieuwe gemeentegids bekend

Prijswinnaar fotowedstrijd nieuwe gemeentegids bekend

In april 2021 verschijnt de laatste gemeentegids van de gemeente Boxmeer. Deze ‘laatste’ keer wil de gemeente de gids niet alleen voor, maar ook met de inwoners maken. Daarom is er een fotowedstrijd georganiseerd. Inwoners konden hun twee mooiste foto’s insturen.

Prijzen

De winnende foto is gemaakt door de heer Piet Cremers uit Boxmeer. Hij wordt beloond met een afbeelding van de winnende foto op de cover van de betreffende gemeentegids en een waardebon van € 50,-. Ook diverse andere mooie ingezonden foto’s worden geplaatst in deze laatste editie.

Beoordeling

De jury is onder de indruk van het gekozen perspectief. De foto neemt je écht mee naar de mooie omgeving bij woonzorgcentrum Sint Anna, gevestigd op het terrein van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. De brug vormt een mooie verbinding tussen stukken land en de mensen die aan weerszijden wonen. Ook staat de brug symbolisch voor de verbinding die we aangaan met de herindelingsgemeenten en is deze passend bij de laatste editie. De jury vindt het een goede en mooie weerspiegeling van Boxmeer, zowel nu als in de toekomst.

Uitreiking

De prijs wordt in april uitgereikt aan de heer Cremers bij de verschijning van de nieuwe gemeentegids.