Subsidie voor grensoverschrijdende activiteiten door Euregio

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Subsidie voor grensoverschrijdende activiteiten door Euregio

Subsidie voor grensoverschrijdende activiteiten door Euregio

De Euregio Rijn-Waal ondersteunt projecten in het kader van ‘People to People’ met middelen uit het EU-programma INTERREG. Naast de grotere ‘People to People’-projecten worden de zgn. mini-projecten in dit programma met max. € 1.000 gesubsidieerd.

In de gemeente Boxmeer zijn dit de volgende projecten:

• Op 10 mei organiseert Stichting Toerisme en Recreatie Boxmeer een ontmoeting tussen de gilden uit Boxmeer en Neuss.
  • Voor ondersteuning van het project ‘Concerten zonder grenzen’ voor een Duits-Nederlands publiek in samenwerking tussen Nederlandse en Duitse artiesten, georganiseerd door de Stadt Goch in samenwerking met de gemeenten Gennep, Weeze, Bergen, Boxmeer en Cuijk.

Organiseert u grensoverschrijdende scholierenuitwisselingen, sporttoernooien, muziekevenementen, tentoonstellingen, seniorenuitwisselingen of gezamenlijke activiteiten van bijv. politie, brandweer en verenigingen dan kunt u in aanmerking komen voor deze subsidievormen.

Neem voor aanvullende informatie contact op met Svenja Arntz, via tel. 0049-2821-793012 of Astrid Hubbers, via tel. 0049-2821-793019.