Tweede mogelijkheid tot inschrijven voor een bouwkavel ’t Hulder Vierlingsbeek

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Tweede mogelijkheid tot inschrijven voor een bouwkavel ’t Hulder Vierlingsbeek

Tweede mogelijkheid tot inschrijven voor een bouwkavel ’t Hulder Vierlingsbeek

Op de locatie ’t Hulder in Vierlingsbeek is de gemeente Boxmeer in samenwerking met de dorpsraad gestart met de ontwikkeling van een plan voor 13 bouwkavels voor de bouw van levensloopbestendige woningen.

Vorig jaar konden omwonenden en potentieel geïnteresseerde kopers, tijdens diverse ateliers hun voorkeuren kenbaar maken. Deze voorkeuren zijn betrokken bij de uitwerking van het stedenbouwkundig plan.

In april 2021 is, ondanks dat nog procedures gelopen moesten worden, de mogelijkheid geboden om in te schrijven voor een bouwkavel in het dit plan. Toentertijd hebben zich 6 potentiële kopers ingeschreven en aan hen zijn voorkeurkavels toebedeeld.

Nu wordt een tweede mogelijkheid tot inschrijving geboden voor de overgebleven 7 bouwkavels, ondanks dat het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk is.  

Indien u interesse heeft in de aankoop van een kavel op ’t Hulder, kunt u zich inschrijven voor dit project. Er kan nog niet op één specifiek kavel ingeschreven worden. Inschrijven kan tot en met 31 december 2021 via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.