Werkgroep Fairtrade gemeente Boxmeer in coronatijd

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Werkgroep Fairtrade gemeente Boxmeer in coronatijd

Werkgroep Fairtrade gemeente Boxmeer in coronatijd

Het is al een tijd geleden dat er nieuws was over de fairtrade-activiteiten in de gemeente. Helaas kunnen er met de huidige maatregelen geen Fairtrade erkenningen worden uitgereikt en ook geen Fairtrade evenementen worden gehouden, maar dat wil niet zeggen dat de werkgroep leden stil zitten.

Want vanaf januari 2022 is de gemeente Land van Cuijk een feit. Om ook van de nieuwe gemeente een Fairtradegemeente te kunnen maken, moet er nog heel wat gebeuren.

Wil je meehelpen om Fairtrade ook in de nieuwe gemeente op de kaart te zetten? Zodat we ervoor kunnen zorgen dat het Fairtrade doen en denken niet alleen in Boxmeer leeft, maar ook gaat leven bij de inwoners en bedrijven in de gemeente Land van Cuijk? Meld je dan aan via info@fairtradeboxmeer.nl of neem contact op met de gemeente Boxmeer via 0485- 585911

Tot slot een advies voor alle inwoners van de gemeente Land van Cuijk i.o.
Nu er nog geen plek is voor een (h)eerlijk kopje koffie op een terras of een lunch of diner in een Fairtrade restaurant : Koop lokaal en als de producten van ver komen, koop dan Fairtrade!
Zo weet je dat het een eerlijk en duurzaam product is. Kies eerlijk , kies Fairtrade