Wij gaan voor groen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Wij gaan voor groen

Wij gaan voor groen

wij gaan voor groenAls gemeente ondersteunen wij duurzame initiatieven van onze inwoners, organisaties en ondernemers. Zo zorgen we samen voor een groene gemeente. Soms is er wel wat hulp nodig in vorm van begeleiding, gebruik van gemeentelijke kennis, netwerk of financiën. Deze hulp willen wij u graag bieden.

Uw gezamenlijk initiatief kan een bijdrage leveren aan duurzame energie, het klimaat, duurzaamheid en/of biodiversiteit. Zo is bijvoorbeeld het zonnepanelenproject van de coöperatie energietransitie Maashees onlangs gerealiseerd. 27 huishoudens hebben zonnepanelen op het dak van een twee bedrijfsdaken gelegd. Andere voorbeelden zijn het vergroenen van de wijk - denk aan stenen eruit, groen erin). Of het plaatsen van een bijenhotel op het schoolplein.

Kortom: Heeft u een duurzaam initiatief? Neem dan contact op met de gemeente via info@wijgaanvoorgroen.nl.