Win een ballonvaart! gemeente Boxmeer bestaat 20 jaar

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Win een ballonvaart! gemeente Boxmeer bestaat 20 jaar

Win een ballonvaart! gemeente Boxmeer bestaat 20 jaar

Op 1 januari 2018 bestaat de gemeente Boxmeer met deze elf dorpen precies 20 jaar. In zijn nieuwjaarstoespraak zal burgemeester Karel van Soest op 2 januari, tussen 17.00 en 19.00 uur, hier ook aandacht aanbesteden. Mientje Wever heeft in het dialect van onze streek een gedicht geschreven over de 11 dorpen. En de zoon van de voormalige brouwerij Cambrinus, Achille van der Westerlaken presenteert een nieuw Boxmeers biertje bij gelegenheid van ons kroonjaar.

Vliegen boven de gemeente Boxmeer

Om dit te vieren wordt ook een ballonvaart in de Land van Cuijk luchtballon verloot. Vier winnaars krijgen de kans onze dorpen vanuit de lucht te zien. Wanneer dit gaat gebeuren en het vertrekpunt worden nog bekend gemaakt, dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. De vlucht is inclusief vervoer, een hapje en een drankje, een certificaat van deelname en neemt in totaal 4 uur in beslag.

Medio februari trekt de burgemeester op een openbare locatie de 4 winnaars. Aan deelname worden de volgende voorwaarden gesteld:

-              deelnemers moeten een minimale lengte hebben van 1.20 meter

-              inwoner zijn van de gemeente Boxmeer

-              aanmelden binnen de gestelde termijn.

Je kunt meedoen aan de loterij door uiterlijk 1 februari 2018 een mailtje met naam, adresgegevens en telefoonnummer te sturen naar communicatie@boxmeer.nl.

Luchtballon