Zomerkalender: Organiseert u activiteiten in augustus of september?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Zomerkalender: Organiseert u activiteiten in augustus of september?

Zomerkalender: Organiseert u activiteiten in augustus of september?

Logo Kom ErbijMet uw hulp en inbreng hebben we vorig jaar een zomerkalender gemaakt die op veel plaatsen is verspreid. Vaak is de zomerperiode namelijk een stille periode en missen mensen de aanwezigheid van familie, vrienden en buren. Met de zomerkalender laten we zien dat er in de gemeente Boxmeer veel gebeurt en dat er tal van mogelijkheden zijn voor ontmoeting. Diverse organisaties hebben het voornemen om deze zomer extra activiteiten te organiseren, heel fijn!

Het coronavirus maakt dit jaar alles anders. Lange tijd heeft alles stil gelegen, stapsgewijs mag er nu meer. Voor alle geplande activiteiten in de zomerperiode heeft dit grote consequenties. Toch zouden we ook dit jaar graag weer een zomerkalender uit te brengen. Ditmaal voor een aangepaste periode: augustus en september.

Verzoek
Organiseert u of uw organisatie één of meerdere activiteiten in augustus en/of september, die voor iedereen toegankelijk zijn of waar iedereen toegangsbewijs voor kan kopen? Geef het dan aan ons door. Deze activiteiten nemen wij op in de zomerkalender. Het mag gaan om allerlei soorten activiteiten, denk bijvoorbeeld aan sport, muziek/cultuur, lezingen, maar ook aan geplande momenten zoals samen wandelen, kaarten, koffie drinken of eten.  

Stuur ons een mail met de volgende gegevens van uw activiteit(en):

  • Naam activiteit
  • Omschrijving activiteit
  • Locatie
  • Datum en tijd (als de activiteit bijvoorbeeld wekelijks is, geef dan alle data aan)
  • Doelgroep: gezin / jongeren / volwassenen / senioren
  • Kosten: gratis / alleen consumpties / € ..
  • Van tevoren aanmelden: ja, via … / nee
  • Meer informatie: website / emailadres / telefoonnummer

Vriendelijk verzoek om het overzicht van uw activiteiten uiterlijk 26 juli te mailen naar: i-wl@boxmeer.nl.