Steeds meer Nederlanders doen wat voor het klimaat. Wat doe jij?

Home > Inwoners > Regionale Energiestrategie > Steeds meer Nederlanders doen wat voor het klimaat. Wat doe jij?

Steeds meer Nederlanders doen wat voor het klimaat. Wat doe jij?

Steeds meer mensen zijn bezig met het besparen van energie. Samen maken we Nederland steeds duurzamer. In Nederland hebben we de maatregelen die we met elkaar gaan nemen, vastgelegd in het Klimaatakkoord. Hoe gaan we de CO2-uitstoot verminderen? Een groot deel van de uitvoering van het Klimaatakkoord gebeurt op regionaal niveau. Men denkt na over: hoe kunnen we energie besparen en hoe kunnen we energie opwekken? Iedereen kan daar een bijdrage aan leveren, ook jij.

Wat kun je zelf doen

Pak de fiets naar werk of laat je vloer isoleren. Besparen doe je op jouw manier. En er zijn veel mogelijkheden. De Rijksoverheid is een campagne gestart:  ‘Iedereen doet wat’. Het helpt je bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis. Iedereen kan iets bijdragen: groot of klein, goedkoop of duurder. De vraag is niet of je iets kunt doen, maar wat je kunt doen. Kijk voor meer informatie op www.iedereendoetwat.nl. Wil je tips en adviezen over hoe je jouw huis kunt verduurzamen? Kijk dan eens op www.brabantwoontslim.nl.