Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Boxmeer

• De werkzaamheden voor de reconstructie van de Uitleg-Elzenstraat in Boxmeer zijn gestart. De werkzaamheden zijn medio juli gereed. In deze periode is de Uitleg-Elzenstraat afgesloten voor alle verkeer.

Sambeek

• In de periode van 14 april 2020 (week 16) tot september 2020 (week 38) met uitzondering van de bouwvak-zuid (week 29, 30 en 31), voert Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers in opdracht van de gemeente Boxmeer werkzaamheden uit voor het woonrijp maken van (gedeelten van) de Clompen Camp (huisnummers 1 t/m 35, in de weken 16 t/m 21), De Hosteij (gehele straat, in de weken 21 t/m 29) en Rosaliapark (huisnummers 1 t/m 5, in de weken 34 t/m 37) te Sambeek.

Overloon

• In de periode van 29 juni 2020 (week 27) tot 24 juli 2020 (week 30) voert Aannemingsbedrijf Gemato in opdracht van de gemeente Boxmeer werkzaamheden uit aan de Hondsbergweg in Overloon. Er worden dan bermverstevigingen aangebracht. De weg wordt dan afgesloten en een omleiding is dan ingesteld.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

werk in uitvoering

WYSIWYG