Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Boxmeer

  • Brabant Water en Enexis gaan in de Exportstraat de water- en gasleiding vernieuwen. Deze werkzaamheden duren ca. 3 maanden en starten op 4 januari 2021. Kijk voor actuele informatie op www.enexis.nl/algemeen/actuele-werkzaamheden (gas en elektriciteit) of op www.waterstoring.nl/brabantwater Wilt u meer informatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op met onze aannemer Heijmans b.v.(BGM infra) via 0485316147 of rvdwiel@bgminfra.nl
  • De Koorstraat wordt vanaf maandag 22 februari afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit in verband met riolerings- en bestratingswerkzaamheden tussen sportcentrum ’t Hoogkoor en kapsalon Gijsbers. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Hoogstraat. De parkeerplaatsen aan de Koorstraat (d’n Entrepot en ‘achter de Hema’) blijven bereikbaar, dit wordt ter plaatse met bebording aangegeven. Naar verwachting is de Koorstraat eind april gereed.
  • Op de Loerangelsestraat ter hoogte van de kruising met de Bocstraat wordt een gedeelte van het straatwerk hersteld. Dit zal in 2 gedeeltes worden uitgevoerd. Het verkeer kan hier hinder van ondervinden maar het achterliggende gedeelte is wel bereikbaar. Deze werkzaamheden worden van af 3 maart tm 5 maart uitgevoerd.

Overloon Achter de Linde

  • Fase 3a wordt gestart vanaf week 1, 2021 en deze is dan volledig afgesloten voor alle verkeer.
  • Fase 3b wordt gestart vanaf week 1, 2021 en deze is dan volledig afgesloten voor alle verkeer.
  • Fase 4 zal gedurende de werkzaamheden aan fase 3a en 3b toegankelijk blijven. Zo ontstaat er een verbinding tussen de Pasveldweg en de PLUS supermarkt via het Snejerspad.

Rijkevoort

  • Enexis gaat het hoofdleiding netwerk verzwaren. Dit tracé loopt van de centrale op de Hapsedijk tot in Oploo. Ook worden er werkzaamheden in Rijkevoort uitgevoerd. De St. Anthonisdijk wordt voor een periode van 7 weken, te beginnen op 4 januari 2021 afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. (fietsers kunnen hier wel gebruik van maken) De afsluiting is vanaf de Kampweg tot de Sassekamp.
  • De Sassekamp (tussen de St. Anthonisdijk en de Ledeackersestraat) is afgesloten tot 19 maart voor al het verkeer.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

werk in uitvoering

WYSIWYG

NAAR KAART WERK IN UITVOERING

Kaart werk in uitvoering