Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Boxmeer

  • De Le Blancstraat wordt gereconstrueerd. De werkzaamheden duren tot ongeveer 31 mei. De weg is hierdoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.
  • In de Hollesteeg, nabij rotonde Jetten wordt een wadi aangebracht. Hiervoor wordt een klein stukje van het fietspad verlegd. De werkzaamheden duren van 23 april tot 7 juni.

Vortum-Mullem

  • Op 23 april beginnen de asfaltwerkzaamheden in De Steeg en Klein Vortum. Hier wordt het asfalt gedeeltelijk vervangen en waar nodig het straatwerk aangepast. De werkzaamheden duren tot 3 mei. Het verkeer wordt omgeleid.

Sambeek

  • De Steenklef wordt op 23 april voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Daarna worden de bermen nog aangevuld. De weg wordt tot 25 april afgesloten voor doorgaand verkeer.
  • De Mullemsedijk, ter hoogte van het viaduct krijgt op 23 april een nieuwe asfaltlaag. De weg is dan afgesloten voor al het verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld.

Overloon

  • Het achterste gedeelte van de Oplosedijk krijgt een nieuwe asfaltlaag. Deze werkzaamheden zijn ingepland van 23 tot en met 26 april. De weg is dan afgesloten voor doorgaand verkeer.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Alle grote bouw- en onderhoudsprojecten behalve regulier onderhoud vindt u op onze kaart werk in uitvoering.

logo

WYSIWYG

NAAR KAART WERK IN UITVOERING

Kaart werk in uitvoering