Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Beugen

• Vanaf maandag 26 augustus tot en met vrijdag 1 november voert Gebr. Remmits iov de gemeente Boxmeer werkzaamheden uit aan de Laan de Wijze tussen de huisnr. 1 en aansluiting van de Laan de Wijze op de Lage Startwijk te Beugen. Ook dit kruisingsvlak zal in die periode tijdelijk niet gebruikt kunnen worden. Verkeer wordt (grootschalig) omgeleid

Boxmeer

• Vanaf 12 augustus, is de gemeente Boxmeer gestart met de herinrichting van het zuidelijk deel van de Steenstraat in Boxmeer. Dit betreft het wegvak tussen Carmelietenstraat Oost en de Koningsrotonde (Sambeekseweg).

De werkzaamheden duren ca 8 weken, naar verwachting tot vrijdag 4 oktober. Dan zal het wegvak weer worden open gesteld voor het verkeer.

• Afsluiting Hoogkoorplein 2 september voor grondonderzoek

Op maandag 2 september wordt het Hoogkoorplein afgesloten, van 7:00 tot 16:30. Het is dan de gehele dag niet mogelijk op het plein te parkeren. In opdracht van gemeente Boxmeer worden die dag grondonderzoeken uitgevoerd voor de aanstaande herinrichting van het plein. Afhankelijk van de voortgang worden op dinsdag 3 september ook nog werkzaamheden uitgevoerd. Het plein zal dan echter grotendeels weer beschikbaar zijn.

Overloon

• Tot en met 19 juli wordt D’n Hof in Overloon in gedeeltes woonrijp gemaakt. D’n Hof is dan in gedeeltes afgesloten. Bewoners worden huis-aan-huis geïnformeerd. Hulpdiensten zijn geïnformeerd.
  • In de week van 26 augustus worden de bomen in de Museumlaan gekapt. De weg is voor al het verkeer afgesloten.

Maashees

• In het kader van Mooder Maas worden er in Geijsteren werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor zal Op den Berg vanaf 26 augustus tot/met 8 november worden afgesloten. Restaurant en camping zijn vanuit Maashees bereikbaar.

Snelweg A 73

• In de week van 9 september wil de Combinatie Via Optimum in opdracht van Rijkswaterstaat maaiwerkzaamheden uitvoeren op diverse rijkswegen in Noord-Brabant.

Woensdag 11 september-donderdag 12 september

• Tussen 20:00 uur en 23:59 uur wordt de A73 afrit Boxmeer (6), beide richtingen in fases afgesloten
  • Tussen 20:00 uur en 23:59 uur wordt de A73 afrit Vierlingsbeek (7), beide richtingen in fases afgesloten.

Donderdag 12 september - vrijdag 13 september

• Tussen 20:00 uur en 02:00 uur wordt de A77 afrit Boxmeer (1), in beide richtingen in fases afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Alle grote bouw- en onderhoudsprojecten behalve regulier onderhoud vindt u op onze kaart werk in uitvoering.

WYSIWYG

NAAR KAART WERK IN UITVOERING