Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Boxmeer

  • In opdracht van MSD worden er tot en met week 26 werkzaamheden uitgevoerd op Kleine Broekstraat (tussen de Exportstraat en Heikant). Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk op de Kleine Broekstraat. Het verkeer wordt omgeleid.
  • De Beugenseweg is op 29 juni vanaf 18.00 uur tot zaterdag 30 juni 18.00 uur tussen rotonde Jetten en rotonde Rochus afgesloten voor het doorgaande verkeer. Hier worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid.

Beugen

  • Aan Pottenvonder, Klaverkamp en Maaskamp worden de werkzaamheden met betrekking tot de aanpak wateroverlast opgestart. Dit duurt ongeveer tot half juli. Het verkeer wordt omgeleid.
  • Tot en met 21 juni is de Graafsedijk afgesloten voor het doorgaande verkeer. Hier wordt een bermversteviging aangebracht. Het verkeer wordt omgeleid.

Oeffelt

•             Tot eind juli vindt de reconstructie van de Radmakersstraat plaats. Tevens wordt het regenwater afgekoppeld van het riool.

•             Vanaf maandag 24 juni t/m vrijdag 2 augustus is de Molenstraat/Cuijkseweg/Heerstraat i.v.m. herinrichting van de straat afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Overloon

  • Tot en met 19 juli wordt D’n Hof in Overloon in gedeeltes woonrijp gemaakt. D’n Hof wordt in gedeeltes afgesloten. Bewoners worden huis-aan-huis geïnformeerd. Hulpdiensten zijn geïnformeerd.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Alle grote bouw- en onderhoudsprojecten behalve regulier onderhoud vindt u op onze kaart werk in uitvoering.

logo

WYSIWYG

NAAR KAART WERK IN UITVOERING

Kaart werk in uitvoering