Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Boxmeer

Jacob de Kerlestraat/Veerstraat en Weijerpark/Weijergracht

Van half juli tot half december zijn er werkzaamheden in deze omgeving om wateroverlast bij hevige regenval in de omliggende wijken tegen te gaan.

• Van 12 juli tot en 6 augustus werkzaamheden aan de riolering in de Jacob de Kerlestraat. Na de bouwvak, van half september tot half november worden de verdere werkzaamheden aan deze straat opgepakt, zoals de inrichting van een groenstrook. De straat is in deze periode afgesloten. De Veerstraat, ter hoogte van de aansluiting met de Jacob de Kerlestraat, is in deze periode eveneens (tijdelijk) afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.
  • Van 30 augustus tot begin december zijn er werkzaamheden aan het park en de gracht. In deze periode wordt het Weijerpark, afgesloten. Ook wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld op de Raetsingel tussen de aansluiting met Burgemeester Hengstplein en het Weijerplein.
  • Vanaf begin november wordt de waterberging in de eendenwei aangelegd. Dit duurt zo’n 3 weken.

Asfaltonderhoud N264 Gennep

Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van asfaltonderhoud aan de Brabantweg in Gennep, in opdracht van Provincie Limburg.

De Brabantweg is afgesloten van de rotonde met de Weverstraat tot aan de kruising met de Veerweg  in Noord-Brabant. Tijdens de afsluiting is Gennep bereikbaar via de aansluiting met de Hoofdstraat op de N271. De werkzaamheden starten op vrijdag 6 augustus om 19:00 uur en duren uiterlijk tot zondag 8 augustus 12:00 uur, mits er geen hinder wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Het fietspad langs de N264 blijft geopend. Landbouwverkeer wordt omgeleid via het veer bij Cuijk.

In onderstaande afbeelding is het afgesloten werkvak ter verduidelijking weergegeven.

afsluiting

Heeft u vragen, stel ze gerust! Hiervoor kunt u contact opnemen via onderhoudlimburg@kws.nl.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

werk in uitvoering

WYSIWYG