Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Home > Inwoners > Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Waar wordt nu aan de weg gewerkt?

Overloon

  • De werkzaamheden aan de Museumlaan beginnen hun eind te naderen. Verwacht wordt dat deze in de week van 10 maart zijn afgerond.

Boxmeer

  • Er is gestart met de werkzaamheden voor de reconstructie van de Uitleg-Elzenstraat in Boxmeer. De werkzaamheden zijn eind april gereed. In deze periode is de Uitleg-Elzenstraat afgesloten voor alle verkeer.

Sambeek

  • De Zandsteeg in Sambeek, tussen het spoor en Zandsteeg 7a, wordt voorzien van een bermversteviging.  De  werkzaamheden duren  naar verwachting tot begin maart. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen wel bereikbaar. Voor het doorgaande verkeer wordt een omleiding ingesteld. Tijdens de carnaval is de Zandsteeg wel open voor het verkeer.

  • Zeker 1 tot 2 weken na de carnaval zijn Brabant Water en Enexis de water- en gasleidingen aan het vernieuwen in de volgende straten Grotestraat, Torenstraat, Bergstraat, Den Urling, Kortestraat, Zandsteeg, Stalenberg, St Janslaan en Korte St Janslaan. Bewoners ontvangen een brief met daarin meer informatie en contactgegevens voor eventuele vragen. Actuele informatie vindt u op de website: www.enexis.nl/actueel en- of www.waterstoring.nl/brabantwater.

U kunt hinder ondervinden van bovenvermelde en andere (kleine) werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Alle grote bouw- en onderhoudsprojecten behalve regulier onderhoud vindt u op onze kaart werk in uitvoering.

logo

WYSIWYG

NAAR KAART WERK IN UITVOERING

Kaart werk in uitvoering